Bloggpaus

tråkigt men så är det. bloggen är för tillfället nerlagd tills jag orkar starta igång den igen på grund av min mammas bortgång.


hemkommer

Hemkommen ifrån Norge och även stockholm. Så nu är man en utbildad föreläsare även. En s.k greenspeaker. Det är bara att börja boka mig till erat företag/skola/utbildningsprogram, det är gratis förutom resan så klart.....

Är installerad i lägenheten men det är ju så klart en massa småfix som ska göras. Gardiner, montering av möbler osv osv. jag hade även en helt kylskåp att fylla.

Jag är även konverterad till vegan..vidare diskussioner tas med mig personligen så vidare det inte är direkta påhopp kring valet av kost. Då kan ni lägga er i sandlådan direkt.
1. Billigare
2. VÄLDIGT ´MYCKET ENKLARE: från tidigare köksmotståndare vars kost bestod av gröt, nudlar och youghurt har jag börjat ställt mig vid spisen och gjort riktig mat. Tror jag aldrig någonsin har gjort risotto, gryta, tofugratäng föränns nu. hmmmmm..

Måndag



När vi kom till containern på måndag morgon hade någon under helgen stått och målat grafitti. Det var bara ta och ställa sig och måla.
Tyvärr var den gråa färgburken försvunnen så containern förblev målad så dom den blev. Sedan luktade både jag och min overall samt den andre snubben både t-röd och målarfärg. Suck..

Söndag


Me unt Isak. Vi skulle göra ett montage där temat var att den elaka människan anfaller korallen för att fiskaupp den.


Igår åkte halva truppen hem, för idag kommer ny trupp för vecka 10. Vissa är kvar flera veckor.

Idag är det söndag så alla är ledig på helgerna. Allihopa drog iväg till o besöka massa museér så då blev jag kvar ensam på kontoret. Väldigt skönt för då kunde jag passa på att komplettera skolarbete som jag ska ha in till veckan och pumpa på min musiksmak i stereoanläggningen. :D

Här kommer lite bilduppdateringar från torsdagen och fredagen.


Max och jag. Här har jag alltså koralldräkten på mig som jag lyckades bli rikskändis med.


Utanför kungahuset stod vi i Fredags tillsammans med en hel del olika ungdomspartier. Alla riksdagsledamöter har möte med kungen på fredagar så vi passade på att synas.




Viktoria och Ethan. Ethan är den enda amerikanen som är med oss under veckorna. :)


Här är jag, då jag studsar runt o koralldräkten.
Namninslamlingarna ökade med 110 procent då jag tog på mig denna utstyrsel.


Nedanstående foton: © Max Calabrese
 

Även dom minsta vill rädda havet så dom skriver på.

Stadsråden åker förbi i sina fina mercor. Vi syns.






Det var ingen annan än jag som ville ta på sig koralldräkterna. Så vi gjorde ett korallberg av en snöhög med de resterande dräkterna som vi tog med oss ner till slottet.

RSS 2.0